Šeit vari pieprasīt sava MadTaxi konta un ar to saistīto datu dzēšanu, arī bez lietotnes instalēšanas vai pieteikšanās. To pašu var izdarīt arī tieši lietotnē (Profils → Dzēst profilu).
Kas notiek, dzēšot kontu:
- Tiek neatgriezeniski dzēsts konts, profila un verifikācijas dati, saglabātās adreses.
- Braucienu vēsturi glabājam ierobežotu papildu periodu, ja to pieprasa grāmatvedības vai juridiski pienākumi (skat. Privātuma politiku).
- Kontu nevar dzēst, kamēr ir nesamaksāts atlikums vai norit aktīvs brauciens — vispirms tas jānokārto.